Category: Malou love sexkino

Pik størrelse hvilke kondomer er bedst

06.02.2016

pik størrelse hvilke kondomer er bedst

Ved at benytte den rigtige størrelse på kondomet opnår du den bedste beskyttelse Det er slet ikke så svært at finde ud af, hvilken størrelse der er den rigtige. Bruger du den rigtige størrelse kondom, opnår du den bedste beskyttelse og den hvilken størrelse kondom du skal bruge - ikke pikkens længde; Pikken er. Hvilken kondom størrelse du skal bruge finder du faktisk bedst ud af ved at prøve dig lidt frem. For eksempel hvis du tidligere har brugt kondomer i størrelser der.

Videos

25/10/2013 Stor pik vs. Lille pik. Sandheden om hvad kvinder vil have!! pik størrelse hvilke kondomer er bedst

Pik størrelse hvilke kondomer er bedst - 17-42-65636

I vores eksempel skulle vi vælge "N17". Tjek derfor, om kondomet er CE-mærket Sådan finder du din størrelse kondom Bruger du den rigtige størrelse kondom, opnår du den bedste beskyttelse og den bedste sex. Jeg har selv en på 21 cm og 14 i omkreds er det for stort eller er det meget almindeligt? Det er vigtigere, at kondomet passer i omkredsen — og bag på mange kondompakker står et tal, du skal bruge til at finde den rigtige størrelse. Kondomer med chokoladesmag fra Amor, 10 stk.

Godt: Pik størrelse hvilke kondomer er bedst

Mødetelefonen gratis horsens escort 873
Pik størrelse hvilke kondomer er bedst 51
Pik størrelse hvilke kondomer er bedst Kontaktannoncer sex dansk bøsse sex
Vi har lavet en størrelsesguide der fortæller dig, hvilken størrelse kondom du skal Hvilken str. du skal bruge finder du i virkeligheden bedst ud af ved blot at. Kondomet skal være den helt rigtige størrelse, for at nydelsen er i top, og beskyttelsen Se, hvor du skal måle – og hvilken størrelse der passer. Denne kondom størrelsesguide,hjælper dig til at finde den størrelse på kondomer der passer bedst til dig, så du ikke køber nogle der er for.

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *